İZMİR / NARLIDERE - Prof.Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

Prof.Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

.....
Adres
HUZUR MAHALLESİ AÇELYA SOK. NO 16 NARLIDERE/İZMİR.. ULAŞIM Konak tarafından gelecekler için F. Altay aktarma merkezinden kalkan 5 numaralı otobüsle veya ArıkentNarbelMimkent dolmuşu ile okulumuzun önünde inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Her Öğrencimizi Hayata Hazırlamak
Misyon
Misyonumuz Türkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştiren bireyler yetiştirmektir. Amacımız öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olmalarını Yüksek öğrenime hazırlanmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
2018-2019 Eğitim öğretim yılı Narlıdere İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe okullar arası futbol turnuvasında okulumuz futbol takımları küçükler ilçe birinciliği, yıldızlar ilçe ikinciliği kazanmışlardır. 2021-2022 yılında floor curling karma takımında bölge birinciliği kazanmışlardır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
09.10-15.45
Doğalgaz-Merkezi Isıtma
Ulaşım
Konak tarafından gelecekler için F. Altay aktarma merkezinden kalkan 5 numaralı otobüsle veya Arıkent Narbel Mimkent dolmuşu ile okulumuzun önünde inerek ulaşım sağlayabilirsiniz.
Öğrenci Servisi Bulunmaktadır.
Okulumuz Narlıdere Merkezinde yer almaktadır.
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimiz voleybol, basketbol,floor curling, futbol ve atletizm dallarında il ve yurt genelindeki müsabakalarında dereceler kazanmaktadır.
Okulumuzda Tubitak 4006, Erasmus projeleri için çalışmalar yapılmaktadır.